FRAM LA GRĂDINIȚĂ – FRAGMENT AUDIO

Luna trecută curierul mi-a făcut o mare bucurie aducându-mi la ușă două cărți cu Fram. Aveam nevoie de povești noi pentru canalul meu, Radioul Copiilor, iar Fram a sosit la fix! Ursulețul acesta nu e doar frumos, el este modern, este actual, este haios, este plin de aventuri, jocuri, întrebări și răspunsuri, atât pentru copii, cât și pentru părinți! Este ca o gură de aer proaspăt într-o librărie îmbâcsită.

Săptămânile trecute, Fram ne-a purtat prin Lumea Emoțiilor, însă acum are parte de încă o aventură: grădinița. Cum se pregătește el pentru prima zi alături de educatoare și colegi? Îi va plăcea acolo? Și ce va face când unii dintre ei vor râde de el pentru că este diferit?

Dacă ai un copil care începe grădinița anul acesta, alături de Fram va putea descoperi cât de frumoasă poate fi această experiență.

Și tot alături de Fram, părinții vor putea descoperi cum să facă față dacă propriul copil este hărțuit. Paginile cărții tratează un subiect sensibil, însă actual: bullyingul. Părinții și cadrele didactice îi pot ajuta pe copii prin jocuri de rol, desen, modelaj sau prin întrebări deschise.

Cartea „Fram la grădiniță”, scrisă de Irina Forgaciu și ilustrată de Alexandra Abagiu este o carte care nu ar trebui să lipsească din rafturile părinților care își pregătesc copiii de grădiniță.

Cartea se poate comanda de aici: https://lumealuifram.ro/carti/fram-la-gradinita/

Un fragment audio, înregistrat de mine, puteți asculta aici:

Sunt curioasă cum o să vi se pară cărțile! Aștept părerile voastre! 📚

Nekta