DESPRE NEKTA

This image has an empty alt attribute; its file name is 65462439_455603115226945_1130606619768389632_n.jpg

Sunt textrovertită! Adică sunt mai expresivă și mai amuzantă în scris decât în realitate 😊.

Am 29 de ani, am un job de intern pe Employer Branding & Comunicare, am făcut câțiva ani de radio (la care m-aș întoarce mâine!), beau foarte multă cafea, fără lapte, fără zahăr și sunt căsătorită cu cel mai bun prieten al meu, un clișeu pe care, se pare, l-am îmbrățișat.

Îmi place liniștea, îmi place să stau în căsuța mea, să citesc, să fac brioșe la cuptorul electric, să transform legumele în supe cremă și să urmăresc vlog-uri cu minimaliști. Cum e mereu liniște acasă, mi se întâmplă foarte des să vorbesc singură. Ba chiar să și râd la glumele mele! Nu mă plictisesc niciodată.

Cărțile, amuzant este că le comand în versiune de hârtie, dar le citesc în versiune electronică. Îmi este mai comod. Pe blog scriu când vreau, (aproape) cum vreau și despre ce vreau. Tot ce-am scris am trăit sau simțit, deci te asigur că acest loc este unul dintre cele mai sincere.

Sunt un om și eu, ca toți oamenii. Îmi iubesc familia extraordinar de mult și din membrii ei îmi iau cel mai des inspirația. Pentru mine, tata este cel mai amuzant om din lume și m-a crescut într-un soi de umor unic, pe care nu îl pot aplica, însă, cu toată lumea.

Nu cred că am puterea de urî pe cineva, nu cred că am această setare din fabrică instalată 😊. Am, în schimb, doi inamici care mă vizitează periodic – sunt anxietatea și depresia, pe care am ținut să îi menționez neapărat pentru a-ți aminti că e ok să nu fii ok (din când în când). Și să nu îți fie teamă să ceri ajutor specializat.

Iubesc serialul F.R.I.E.N.D.S, toamna, ploaia, marea, florile în vază și un milion de alte lucruri. Mai presus de toate, iubesc să fiu bine.

Ne putem întâlni și aici:

➡️ Facebook

➡️ Instagram

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s