AZI NU

I Waste So Much Time

În general sunt un om normal. Mă trezesc, îmi beau cafeaua, merg la serviciu, mă-ntorc acasă cu autobuzul, intru la Profi,  iau într-o zi legume, în alta ceva bun. Nu mi se întâmplă lucruri foarte palpitante,  ce să se şi tot întâmple. Lucrurile mici aduc bucuriile alea mari.

În general sunt un om paşnic. Dacă luna are 31 de zile, de regulă sunt chill în primele 30, dar vine şi aia, a 31-a zi în care încep să am o problemă cu oamenii frumoşi care se cred urâţi, dar şi cu urâţii care-şi zic frumoşi. Cu vitrinele frigorifice scoase din priză şi cu toate colele calde-n iulie. Cu toţi oamenii normali care se cred nebuni. Nu frate, sunteţi doar nebuni după atenţie. Ăia cu adevărat nebuni după viaţă, filme, dragoste, nebunie bună, nu fac atâta circ cât fac nebunii închipuiţi. Încep să am o problemă cu 3 cozi lungi la supermarket şi doar 2 case deschise. Cu oamenii care cântăresc roşiile pe preţ de castraveţi şi, sanchi, îşi dau seama doar când să plătească. Sau cu ăia care nu cumpără de tot bonul și mai stăm o oră să aleagă ceva de încă 80 de bani. Cu femeile care mă întreabă „la ce preţ e bluza asta?”, doamnă dragă, nuş’ dacă ai observat, da’ am căşti, poşetă şi geacă pe mine, am intrat să cumpăr, nu vând aici. Cu vecinele care ştiu mai bine decât tine ce-ţi vindecă ţie acneea, ce te-ajută pe tine să slăbeşti şi cât zahăr să pui la kilu’ de vişine. Cu toate caserolele de plastic ce trebuie duse acasă. Nu-ți mai rămâne loc în bagaj de nimic altceva. Cu orice titlu de tabloid senzațional, exclusiv și incredibil. Cu What’s Up – Taxi. Nu mai pot s-o aud, ia troleul! Cu mamele care nu le răspund copiilor la întrebări. Sau zic ceva sictirite.

În general sunt un om pașnic, dar am și ziua aia, a treizeci și una. Și s-a întâmplat să-mi pice 31-le în 18 astăzi. Așa că am dormit și când m-am trezit era gata 🙂

not so fresh

_________________

Scris de Nekta  ♥.

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. raduleb spune:

  E bine că poți dormi. Unii, pe lângă durerile expuse de tine, o au și pe cra a somnului…

  Apreciază

  1. nekta spune:

   nu știu ce-i cu mine, sunt bolnavă de somn uneori 🙂 Mi-ar plăcea să-mi pot face rezerve de somn.

   Apreciază

   1. raduleb spune:

    Cine nu ar dori așa? Tre’ să avem și zile proaste 🙂

    Apreciază

 2. Diana spune:

  Partea proasta la mine e ca 30 de zile dintr-o luna de 31, ma enerveaza tot ce nu e ok si observ tot ce poate fi enervant, iar in a 3-a…sunt un om normal. Fuck it!

  Apreciază

  1. nekta spune:

   hehe, păi ia încercă să le inversezi 😀

   Apreciază

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s