MASK OFF

on

Ai ajuns acasă, om drag. Te trece pișu încă de la parter și tu stai la trei. Arunci cheile pe frigider și ești deja cu pantalonii-n vine. Șușu. Tălpi desculțe pe gresie. Ah, cea mai bună senzație pe ziua de azi. Ești liber. Ești bine. Ești acasă. Ești în siguranță. Scoți cu grijă masca și-o pui pe noptieră lângă celelalte două. Sute. Sunt cel puțin două: masca fericită și masca supărată. Ca la teatru. În unele seri cade singură, în altele-i musai s-o scoți tu. Mai adormi uneori buștean cu masca pe față cu tot și ea cade-n somn. Și te trezești dimineața și nu știi exact care tu ești azi. Și te-apuci să te cauți. Și-o pui pe aia de confuz pe față și-abia dupaia dai de aia supărată dintre perne. Mai bine confuza, decât supărata. Supărat ai fost ieri. Azi confuz. Mâine nu se știe. Poate-o scoți la purtare pe-aia rebelă, că uite-o bate praful din liceu încoace. Nebunie cu măștile astea. Nebun să fii să porți una singură non-stop. Nebun de iubire ăla ce ți le cunoaște pe toate, ba chiar ți le aranjează după stări când nu ești acasă. Nebun de legat că te iubește cel mai tare când nu porți nicio mască ajutătoare.

 

NEKTA MASK

_________________________________

Scris de Nekta  ♥.

 

 

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. peapetulburi spune:

  Meh, unii zici că au dubluri la măştile supărate şi pline de frustrări…păcat că nu-i nimeni dispus să facă schimb cu ei. Doar fiecare-şi preţuieşti măştile, nu? 😀

  Apreciază

  1. nekta spune:

   adevăru-i că nici io nu prea aș da la schimb vreo mască 😀

   Apreciază

   1. peapetulburi spune:

    Aşa mă gândeam şi eu :)) nu poţi să ştii când ai nevoie de ele…şi-ar fi păcat…e o colecţie întreagă, am muncit pentru ea.

    Apreciază

 2. distandi spune:

  Uneori sunt epuizată de câte măști trebuie să schimb într-o singură zi.

  Apreciază

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: