DAȚI-MI ORA ÎNAPOI!

nekta ceas

Mie nu-mi place că ați dat ora înainte. Tot timpul faceți chestii fără să mă întrebați. Am vrut în ora aia ce mi-ați luat-o să coc o prăjitura pufoasă, cu spumă spumoasă, cu rubarbă de mine culeasă. Bine, n-am cuptor aici și nici rubarbă, și nici timp că mi l-ați luat, dar ce blat pufos ar fi ieșit din tavă și ce bine ar fi mirosit pe toată scara, nu?…

Eu n-am înțeles de ce înainte și nu înapoi. Adică de ce nu ați întrebat? Sigur se vota cu înapoi. Voi nu vedeți că nu mai avem timp? Niciodată de nimic? Că să ne facem. Păi când, dacă-l tot grăbiți? Ok, cică este acum seara mai multă lumină să lucrezi mai bine în grădină, I’m happy pentru tine, dar eu stau la bloc și-s sad pentru mine.

Ăăă și de ce duminica? De ce nu…lunea, de exemplu? De ce să-mi scurtezi o zi liberă când poți să-mi scurtezi una muncitoare?! Unde-i logica, te rog? Din nou, de ce n-ai întrebat înainte să dai ceasul înainte? Știi cum zice mama? ”Când nu știi ceva, întrebi, nu faci de capul tău!”

Puteți face cumva să-mi donați niște minute? O secundă, vreo două sutimi? Cât puteți. După posibilități. Vreau foarte mult să-mi adun ora la loc. S-o îndes înapoi în clepsidră. Nu-i ok ce faceți, mă dereglați. Chiar sufăr de timp cum suferi tu de diabet. Știi, îl mănânc cum mănânci tu dulciuri: foarte repede și niciodată nu mă satur. N-am destul. Și voi îmi mai și luați din el. Nu, nu-i okay deloc.

______________________________________

Scris de Nekta  ♥.

Reclame