CUPIDON DEMISIONEAZĂ.

on

nekta 1

Nu chiar acum, că-s ocupată cu câte-un examen, trezit devreme, serviciu și alte cele, dar cu prima ocazie, cum îl prind pe Cupidon îi zic:

”Păi ce faci, fratemeleu? Tu crezi că-i tot Împărăția Ta și regulile tale de-atât amar de vreme? Mai lustruiește-ți, alo, săgețile-alea că nu se înfig în cine trebuie! Am înțeles că te distrezi, mai îmbini utilul cu plăcutul, dar tot aceleași scheme an de an? Mai lasă-te. Ia-ți liber, vezi că deschid ăștia Midi-ul acum vineri, încalță niște teneși, du-te joacă. Predă-mi mie tolba cu săgeți că mă ocup eu de aici.

Nu vrei, normal că nu vrei. Nu te ține. Tu n-ai face față de-am inversa rolurile. Hai măcar o zi, două să vezi și tu ce fain e să te umple de cratime toți agramații ce-i trimiți în Inbox. Că un <<hei, ce faci?>> nu mi-ai da, dar la <<frumua-se>> nu pui frână! Păi, băi băiatule, cât crezi că o mai duc așa? Adică nu-ți cer nimic, da’ te simți tu cumva obligat să le faci drum spre mine tot ălora ce n-ar trebui. Pe lângă că reușești să mă enervezi, le mai faci și lor năcaz și rută ocolitoare. Bieții oameni. Când te sun să-mi trimiți un tip valabil te codești…<<păi nu că n-am acum, mi-s săgețile în service, ce mai am îs de anu’ trecut și no, știi și tu că-s cu rugină.>> Lucru slab! Nu te supăra, da’ dacă vezi că nu mai duci, spune și căutăm înlocuitor. Prezinți demisia, te scoatem în șomaj, nicio problemă. Toți avem momentul ăla în viață când parcă scârțâie treaba. E hopul ăla, știi? Spre binele tău îți zic. Gândește-te…vin Valentine’s, Dragobetele, Mărțișorul, Ziua Lor…pffuuuu…dacă tu acum deja dai rateuri, ce-o să faci atunci? Te-ntreb.

Facem teste împreună, căutăm oportunități de carieră, găsim altceva pentru tine. Nu-i ușor să accepți, știu, dar cineva trebuia să-ți spună. Nu poți să nenorocești toată națiunea. Pune ceva peste chiloții ăia și plimbă-te un pic pe Memo. Numa’ pe Memo să vezi câți urâți ai cuplat cu frumoase, câte suspine se-aud în stație, câte telefoane se-nchid forțat, câți tătici întorc capul după studente și câte graviduțe stau singure la coadă la șaorma.

Vrei să accepți odată că numa’ prostii faci? Ești așa mândru de tine? E 2014, e începutul sfârșitului tău. Hai dacă vrei mai bagă un zbor, unul scurt. Mai săgetează ultimii oameni până-ți caut eu altă meserie. Una mai decentă.”

Dacă aveți ceva locuri de muncă vacante pentru un rebel înnăscut, nu le puneți pe Mercador! Dați-mi mie de știre! 😉 Mulțumesc anticipat.

nekta2

 

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Delia spune:

  Oare tu nu ai face mai bine pe Cupidon ?

  Apreciază

  1. nekta spune:

   Să știi tu c-aș face, dar nu la asta visez ca al doilea job! :))

   Apreciază

   1. Delia spune:

    No sa sti ca gandirea ta , seamana mult cu ceea ce gandesc eu , dar are multe in plus , Te pup , iti ador postarile >:D<

    Apreciază

   2. nekta spune:

    merci din suflet 🙂 :*

    Apreciază

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s