DIANA RI

bella fb

În adâncul sufletului ei știu că și-ar fi dorit un filmuleț șmecher cum a primit Radu pe 20, dar eu nu fac niciodată aceeași surpriză de două ori și thanks Allah, idei sunt de-mi dau afară din sac!:) E azi, 5 Aprilie și e ziua ei. O s-o văd de dimineață la cafea și-o să fug la Cluj la alte două prințesici… și tot ce n-o s-apuce să citească în cafea să citească aici…

Dragă Di,

Știu că ți-am promis un ponei de ziua ta, dar da, ni se întâmplă chiar și nouă, celor mai buni să dăm chix. Vin la tine azi fără animăluț, dar cineva trebuia să pună piciorul în prag în prietenia asta. Și am făcut-o. Unde era să stăm la Cluj cu Pony? Cine-l hrănea, cine-l spăla, cine-l culca? Hei, poneiul nu mănâncă supă la plic, nu curăță cada și nu-și sincronizează ațipeala cu somnul tău de frumusețe. Una peste alta, ți-am făcut un bine. Cu plăcere!

Back in our world, e bine de știut că poate buclele se mai pleoștesc uneori peste noapte, iubi își mai uită rolul, creveții îngrașă și la două blocuri distanță o să fie mereu o gagică să le-asculte pe toate;) That’s a promise!

La mulți ani, Diana Ri! (aș fi ieșit cu megafonul în geam, da’ mi-e că forțăm)

loveia. 

P.S. Am pus poza în care ai ieșit TU cel mai drăguu. Că ziua asta e despre tine. Toată.

Reclame