DE 10 MAI DESPRE 5 MAI

nekta gf

La început au dat-o pe-aia că în spatele fiecărui bărbat de succes se ascunde o femeie puternică. Și-au stârnit multe controverse. Și-au cam pus lumea în cap. Femeile. Că numai ele pot lansa așa ceva. Femeile simt nevoia să își spună astfel de chestii, să se autource pe vreun piedestal. Sunt simpatice în felul lor, pentru că au nevoie să creadă despre ele că sunt al naibii de utile, importante și indispensabile. Și sunt, dragele de ele. Suntem.

Ca un răspuns, ei au zis că în spatele oricărei femei de succes…e un bărbat care se uită la fundul ei. Să mă scuzați, cei mai pudici…pudice.

După ce s-au creat taberele, a început războiul și s-a și sfârșit între timp, rapid așa. N-a câștigat nimeni. În argumente s-au duelat ca proștii și acum stau potoliți. Mai mârâie câte-un pic, mai auzi câte-un ecou. Sexul frumos a rămas pe poziții – ele conduc lumea, bărbații încă mai râd la gluma asta – cam toți. De fapt mai sunt vreo 2, 3…pămpălici din ăștia ce parcă ar recunoaște că-s pe nicăieri fără aprobarea ei. Cățăluși.

Dacă mă întrebi pe mine, dar sigur n-o să mă întrebi, tot battleul ăsta femei versus bărbați e plictisitor. Și obositor. Pe mine una n-o să mă vezi la vreo masă argumentând că femeile-s așa și bărbații-s altfel. Chill, frate. Mie-mi place cu ei, lor le place cu noi. Mă și mir că am scris postul ăsta. Cred că de la aerul de mai mi se trage. Cinci mai. Și nu, nu la Paște mă refer.

Se plâng tot anul că n-au o zi a lor, că-n Martie îi stoarcem de bani mai mult decât o facem în celelalte luni, că ”ce tot atâtea atenții, frate” și când în sfârșit vine rândul lor, vine luna mai și se mută lumina pe ei uită toți că e ZIUA LOR.

Pentru 5 Mai, pentru toți cei care mai știu să bată un cui – nu doar să-l fumeze, pentru Supermanii care ne scapă de gândacii de bucătărie, pentru sportivii din teren și gentlemanii din afara lui, pentru cei care diferențiază rochia de fustă și chiar pentru jumătatea masculină fără de care battleul ăla n-ar mai fi fost battle…un mare și întârziat LA MULȚI ANI!

 

Reclame