CA-NTRE FETE

nekta blog

Când îl părăsești tu îi întorci spatele, ai privirea înainte și mersul de înger pe catwalk activat. Ai exersat în oglindă două-trei replici de rupere de inimă, i le-ai servit, poate o ultimă îmbrățișare și te pup, pa pa! Nu tu ești aia care plânge, nu deasupra ta stă norul negru…tipul e ăla ghinionist aici.

Când te părăsește el, sau anticipezi asta ca o femeie cu nas fin ce ești situația-i mai…altcumva.  Dacă ești isterică și probabil că ești, demarezi un circ monstru, adopți un limbaj colorat, scapi tot câte-un porumbel  – cu alte cuvinte, îl convingi pe om de alegerea ce-a făcut-o.

Dacă ești mai chill și probabil că nu chiar ești, îți acorzi ție un pic de timp să alegi cuvintele, îți controlezi ușor instinctul și îi dai o pledoarie impecabilă. Că oricum părăsită ești, rănită în orgoliu pe măsură, măcar un ”adios” cu stil mai poți scoate. După aia poți să te închizi în camera ta îmbrăcată-n pijămăluțe, cu o plasă de junk food în brațe și SEX AND THE CITY la greu. Și un somn bun. Un somn ajută întotdeauna.

Ai voie o zi de talente, așa din oficiu. Dar după ce te trezești să-ți spui ”tu fato, termină cu astea, pe bune.” Nu știi cum zice Andrada? Că nimeni nu deține pe nimeni? Bine, că și Andrada știe asta de la Coelho, da’ esența-i esențială!:)

Jos din pat, fă-te gagică, ia-te singură de mână și fuga să salvezi lumea! WHO RUN THE WORLD?!

Reclame