RECENZIE DJ KRUSH

Am înțeles azi-noapte că n-ai nevoie de-o diplomă la Litere ca să înțelegi un asiatic. Nici kanji, hiragana sau katakana nu te-ajută prea tare, pentru că at Day’s End, când mixează Krush în Boiler, muzica-i limbaj universal.

Am auzit mai bine de două ore un set genial, un set nu de auzit cu urechea…de auzit cu tot corpul, dacă mă-nțelegi. E incredibil ce se întâmplă când urcă DJ Krush pe-o scenă și ce senzații e capabil să producă. Pentru că e în tur aniversar și pentru că mai toate creațiile lui sunt cunoscute și apreciate de publicul clujean, după 20 de ani de activitate în arta mixing-ului, după două decenii de succes mondial, DJ Krush a ales să staționeze și la Cluj

Am văzut un public pe măsura DJ-ului, am văzut o gașcă de 300 de oameni într-o sincronizare ideală, un crowd tânăr, amețitor, neobosit.

Noaptea trecută n-a fost un party în Boiler, a fost un ”party-fenomen”. Când sute de oameni cer un bis, înseamnă că bisul ăla o să te țină cu mâinilie în aer. Înseamnă că artistul de la mixer a simțit pulsul mulțimii la fel de intens cum mulțimea a simțit ritmurile Țării Soarelui Răsare până la ultimul decibel.

__________________________________

articol scris pentru ClujLife (http://www.clujlife.com/poze-dj-krush-boiler-club/) – 9 aprilie 2012

Reclame